Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Maia Sandu, apel important către moldoveni

1 aug. 2019,, 16:10   Societate
3854 0

În cadrul ședinței Guvernului de astăzi, premierul Maia Sandu a venit cu un apel către cetățeni, ca urmare a exploziei de aseară din curtea unui bloc din Criuleni.

„Am un apel către cetățeni, către părinți în mod special, să aveți mare grijă, să le vorbească copiilor despre faptul că nu trebuie să se atingă de obiecte necunoscute, să le povestească că acestea pot fi foarte periculoase. Și doi, maturii trebuie să fie responsabili de toate aceste arme, grenade pe care le mai păstrează. Trebuie să ne asigurăm”, a declarat prim-ministra.

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a anunțat că ancheta este în derulare adăugînd că părinții trebuie să îi supravegheze pe cei mici mai mult în timpul vacanțelor.

Amintim că, în urma deflagraţiei de aseară, un copil de doar 10 ani a murit, iar altul se află în stare gravă la spital după ce au detonat o grenadă găsită în lucuința unui dintre aceștia. Băiatul în vîrstă de 11 ani care a rămas în viață a fost transportat cu Aviasanul la Chisinău unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?