X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Președintele raionului Fălești ar fi fost prins din nou beat la volan

19 mar. 2021,, 21:36   Societate
1207 0

Preşedintele raionului Făleşti, Sergiu Fîntană a fost prins de un echipaj de poliţie din Bălţi beat la volan. Acesta trece expertiza Medico-legală. La faţa locului au intervenit două echipaje ale Regimentului de Patrulare Nord.

Echipei de filmare Nordnews.md le este interzis accesul în sala de prelevare a probelor.

Jurnaliştii NordNews au scris în repetate rînduri că preşedintele raionului Făleşti a fost surprins băut la volanul automobilului de serviciu, în seara zilei de 24 noiembrie, atunci cînd şi-a sărbătorit ziua de naştere, dar şi despre faptul că Inspectoratul de Poliţie Făleşti „nu poate demonstra vinovăţia acestuia”, chiar dacă echipa de filmare a simţit un miros puternic de alcool în habitaclul maşinii.

După mai bine de o lună de la incident, Procuratura raionului Făleşti vine cu un răspuns către deputata Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Doina Gherman, care a solicitat „investigarea tuturor circumstanţelor” invocate în articolul publicat de NordNews.

Anterior, Nordnews.md a scris şi despre cazul deputatului Partidului Socialiştilor (PSRM) Corneliu Furculiţă, care l-a scos basma curată pe nepotul său surprins în stare de ebrietate la volan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?