Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Un alt șofer beat, prins la Hrușova

8 dec. 2020,, 17:30   Societate
5975 0

La data de 7 decembrie, în jurul orei 20,00, un echipaj de poliţie din cadrul IP Criuleni, aflîndu-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în satul Hrușova raionul Criuleni, a observat un automobil de marca VAZ- 2107 care se deplasa haotic.

Astfel, polițiștii au oprit mașina pentru control. Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii l-au pus să sufle în alcooltest, însă bărbatul a refuzat manifestînd un comportament agresiv.

Bărbatul a fost oprit de către polițiști însă acesta a refuzat să sufle în alcooltest manifestînd un comportament agresiv.

De asemenea, șoferul a refuzat de a fi condus pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sînge, ignorînd astfel să se conformeze cerințelor legale, astfel fiind aplicată forța fizică și imobilizat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.


Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?