X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Un microbuz de rută s-a răsturnat pe șosea, la Ștefan Vodă

9 aug. 2020,, 10:44   Societate
3889 0

Accident grav la ieșirea din localitatea Răscăieții Noi, raionul Ștefan Vodă. O mașină s-a lovit violent cu un microbuz de rută.

În urma impactului, maxi-taxiul s-a rasturnat pe șosea. Potrivit martorilor oculari, în accident ar fi fost implicat microbuzul de pe ruta Chişinău-Olăneşti, scrie publika.md.

Asistența medicală le-a fost acordată la 11 persoane. O persoană a rămas la fața locului, iar zece oameni au fost transportați, cu diverse traumatisme, la spitalul raional din Ștefan Vodă”.

Microbuzul de pe ruta Chișinău-Olănești, de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani din satul Olănești, avînd 12 pasageri, a fost tamponat din spate de automobilul de marca Audi, înmatriculat în Elveția, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 ani, locuitor al satului Antonești, avînd 3 pasageri.

În consecință microbuzul s-a inversat, iar automobilul de marca Kia, condus de un bărbat de 58 de ani din Ștefan Vodă, avînd un pasager, care venea din sensul opus a fost proiectat în afara carosabilului. În urma impactului 11 persoane, 8 din microbuz, 2 din Audi și 1 din Kia, au fost transportate la Spitalul Raional Ștefan Vodă cu diverse traumatisme.


Doi pasageri unul din microbuz și altul din Audi sînt în stare gravă.

Șoferul din Audi era în stare de ebrietate. Actualmente poliția investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?