X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

În premieră, Republica Moldova va fi reprezentată de patru sportivi campioni naționali de teqball

5 iun. 2023,, 19:10   Sport
1073 0

În premieră, Republica Moldova va fi reprezentată de patru sportivi campioni naționali de teqball la Jocurile Europene din Polonia. Potrivit Ministerului Educației și Cercetării este vorba despre Alexandru Sîrghi, Viorica Tonu, Dumitru Munteanu și Laura-Maria Mereuță.

Instituția menționează că în perioada perioada 3-4 iunie 2023, în or. Vadul lui Vodă a avut loc Campionatul Național al Republicii Moldova la Teqball, care constituie un pas important în dezvoltarea și popularizarea teqballului în țara noastră, fiind organizat cu sprijinul financiar al Ministerului Educației și Cercetării. Jocurile Europene din Polonia vor avea loc în perioada 21 iunie - 3 iulie 2023, la Cracovia-Malopolska, notează agora.

Campionatul Republicii Moldova la Teqball s-a desfășurat într-o atmosferă plină de entuziasm și energie. Jucătorii și spectatorii au demonstrat pasiune pentru acest sport inovator și captivant. În cadrul ceremoniei de deschidere, secretarul de stat în domeniul tineretului și sportului Sergiu Gurin a transmis un mesaj către participanți, în care a exprimat recunoștința sa față de organizatori și le-a urat mult succes tuturor sportivilor implicați.

Campionatele naționale reprezintă o oportunitate unică de a aduna sportivii din întreaga țară, pentru a demonstra abilitățile lor și a se încuraja reciproc în spiritul fair-play-ului. Sunt impresionat de dedicarea și pasiunea cu care s-au pregătit participanții pentru această competiție și îi felicit pentru eforturile lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?