02:59:51 27.04.2024
Stiri

Premierul Filip comentează acuzațiile potrivit cărora Vlad Plahotniuc nu și-ar fi declarat PATRU VILE din străinătate. În câte case de-ale liderului PD a fost?

Politică 12.10.2018 12:35 Vizualizări1573 Autor: Ziarul National
Premierul Filip comentează acuzațiile potrivit cărora Vlad Plahotniuc nu și-ar fi declarat PATRU VILE din străinătate. În câte case de-ale liderului PD a fost?


Premierul Pavel Filip, care este și vicepreședinte al Partidului Democrat (PD) susține că nu a numărat casele șefului său de partid Vlad Plahotniuc, dar este convins că acesta a îndeplinit corect declarațiile de avere atunci când era deputat.

„Nu am numărat casele dlui Plahotniuc. Trebuie să privim mai multe declarații și știri prin prisma campaniei electorale care se apropie. Cu certitudine, dl Plahotniuc este un om care cântărește foarte bine deciziile, inclusiv declarațiile pe avere pe care le face. Am toată încrederea că declarațiile pe avere care le-a făcut, atunci când a fost în funcția de deputat, le-a făcut fără rezerve și absolut corect. Cred în declarațiile pe avere pe care le-a făcut el. Dl Plahotniuc este mult mai deștept decât s-ar părea la prima vedere, ca să umble să ascundă ceva”, a declarat Filip în cadrul unei emisiuni televizate.

De asemenea, oficialul a spus că Vlad Plahotniuc era o persoană destul de bogată până a veni în politică. „Dânsul își putea permite foarte multe lucruri. Nu văd motive de ce ar ascunde una sau alta. Ne întâlnim de cele mai dese ori la sediul partidului. Acasă la el, în apartamentul de la Chișinău, am fost de mai multe ori. În rest, nu cunosc alte detalii”.

Întrebat de ce lidera PAS, Maia Sandu, a sesizat Procuratura Generală în vederea începerii urmăririi penale împotriva lui Vladimir Plahotniuc, care nu și-ar fi declarat „cel puțin 4 vile de lux pe care le deține în Europa prin intermediul unor interpuși”, premierul l-a parafrazat pe liderul PD.

„Are o vorbă domnul Plahotniuc: „Nu e că dracul e negru, ci că îngerii nu sunt atât de albi”. Fiecare ocazie va fi folosită de cei din opoziție și nu îi condamn, pentru că suntem în ajunul unei campanii electorale. Fiecare încearcă de a folosi orice posibilitate de a ieși în evidență fie că merge la Procuratură, fie că face proteste cu doi-trei oameni”, a conchis Pavel Filip.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md