19:57:31 03.05.2024
Stiri

ANRE dezminte zvonurile potrivit cărora tarifele la energia electrică și la gazele naturale vor crește: „Agenția NU a discutat și nici nu are în plan o decizie privind o astfel de majorare de tarife”

Economie 18.02.2019 16:40 Vizualizări2136 Autor: Ziarul National
ANRE dezminte zvonurile potrivit cărora tarifele la energia electrică și la gazele naturale vor crește: „Agenția NU a discutat și nici nu are în plan o decizie privind o astfel de majorare de tarife”


Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) dezminte informațiile potrivit cărora tarifele la energia electrică și la gazele naturale urmează să fie majorate. „Este un fals care are ca scop inducerea în eroare a consumatorului. ANRE nu a discutat și nici nu are în plan o decizie privind o astfel de majorare de tarife”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Sursa citată menționează că mai mulți consumatori au sesizat Agenția în legătură cu acest fapt. „Aceste informații sunt promovate inclusiv de unii politicieni. Asta ne-a determinat să venim public cu această comunicare, care să infirme falsurile promovate de persoanele respective”.

„Dat fiind rolul important pe care îl joacă ANRE în procese de reglementare ce au tangențe directe cu viața cetățenilor R. Moldova, facem apel către reprezentanții mass-media să verifice în mod oficial la instituția noastră informații de acest gen, înainte de a le publica”, este apelul lansat de ANRE.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md