19:51:41 26.04.2024
Stiri

Flori la monumentele lui Ștefan cel Mare și Mihai Eminescu, ședințe și întrevederi cu premierul Natalia Gavrilița, spicherul Igor Grosu și președinta Maia Sandu: Întregul PROGRAM al premierului României, Nicolae Ciucă, aflat în vizită la Chișinău

Actualitate 11.02.2022 10:57 Vizualizări5054 Autor: Ziarul National
Flori la monumentele lui Ștefan cel Mare și Mihai Eminescu, ședințe și întrevederi cu premierul Natalia Gavrilița, spicherul Igor Grosu și președinta Maia Sandu: Întregul PROGRAM al premierului României, Nicolae Ciucă, aflat în vizită la Chișinău


Premierul României, Nicolae-Ionel Ciucă, a ajuns în dimineața zilei de astăzi în R. Moldova, alături de membrii Cabinetului său, și a fost întâmpinat la Aeroportul Internațional Chișinău de către prim-ministra Natalia Gavrilița.

Ulterior, cei doi oficiali au depus flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Chișinăului, dar și la bustul lui Mihai Eminescu de pe Aleea Clasicilor.



Înainte de ședința comună a guvernelor de la Chișinău și București, programată să înceapă la ora 10.55 la Palatul Republicii, cei doi premieri au avut o întrevedere tête-à-tête, urmată de realizarea fotografiei oficiale a membrilor guvernelor României și Republicii Moldova.

CITIȚI și LIVE // Ședința COMUNĂ a guvernelor R. Moldova și României, în PREMIERĂ la Chișinău: Subiectele de pe ordinea de zi

După ședința comună a celor două guverne de pe ambele maluri ale Prutului, premierii Nicolae Ciucă și Natalia Gavrilița vor participa la ceremonia semnării documentelor bilaterale, iar ulterior vor susține declarații de presă.

Pentru ora 13.00 este programat dejunul oficial oferit de prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, cu prilejul ședinței comune a guvernelor Republicii Moldova și României.

În după-amiaza zilei de vineri, vor avea loc întrevederi bilaterale ale miniștrilor celor două guverne.

Premierul Nicolae Ciucă este așteptat la o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, iar ulterior - și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Spre seară, Nicolae Ciucă va avea o întâlnire cu reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova, iar la ora 18.00 va susține declarații de presă, la finalul vizitei în Republica Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md