16:35:49 04.05.2024
Stiri

Socialistul Ceban: „Ne pare rău de politica struțului adoptată de Blocul ACUM”. Ce va face PSRM după REFUZUL Blocului „ACUM”

Politică 12.03.2019 15:21 Vizualizări2931 Autor: Ziarul National
Socialistul Ceban: „Ne pare rău de politica struțului adoptată de Blocul ACUM”. Ce va face PSRM după REFUZUL Blocului „ACUM”


„Ne pare rău de politica struțului adoptată de Blocul „ACUM”. Au preferat să bage capul în nisip și să nu le pese de evoluția politică de mai departe a republicii. Această decizie este total iresponsabilă”.

Așa a comentat socialistul Ion Ceban „refuzul categoric” al Blocului „ACUM” de a merge la discuții cu Partidul Socialiștilor în vederea formării unei coaliții de guvernare.

Ceban a declarat că, în realitate, Blocul „ACUM” ar prefera „să stea în opoziție”, fapt ce ar demonstra că acesta și-ar fi „mințit” alegătorii cărora le-a promis „reformarea clasei politice”.

CITIȚI și „ACUM” anunță că NU merge la discuțiile cu PSRM, dar a lansat o OFERTĂ pentru fiecare deputat din viitorul Parlament

„Pentru a salva țara, este nevoie de majoritate parlamentară. „ACUM” a declarat că nu dorește majoritate parlamentară”, a tunat Ion Ceban, spunând că pentru a aproba legile propuse de „ACUM” este nevoie mai întâi de alegerea organelor de conducere a Parlamentului și învestirea unui nou Guvern.

În aceste condiții, vor fi convocate organele de conducere a PSRM care vor decide pașii de mai departe ai formațiunii, Ceban adăugând că aceștia ar putea fi anunțați după ședința de constituire a noului Parlament.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md