12:29:15 26.04.2024
Stiri

TRAGIC // A vrut să-și facă o fotografie și a decedat: O femeie din R. Moldova care muncea în Italia a căzut de pe un pod din Veneto

Actualitate 25.10.2022 13:40 Vizualizări1895 Autor: Ziarul National
TRAGIC // A vrut să-și facă o fotografie și a decedat: O femeie din R. Moldova care muncea în Italia a căzut de pe un pod din Veneto Corriere della Sera


O îngrijitoare din R. Moldova, în vârstă de 49 de ani, a murit la Valdagno, în provincia Vicenza (Veneto), după ce a căzut de pe un pod în timp ce prietena ei se pregătea să-i facă o fotografie, informează Corriere della Sera.

Violeta Melniciuc se plimba, în după-amiaza zilei de duminică, 23 octombrie, cu o prietenă și s-a oprit pe podul Ponte della Libertà, de pe via Vittorio Emanuele Marzotto, pentru a-și face o fotografie.

A încercat să se urce pe balustrada podului, dar a alunecat și a căzut în gol, sub ochii îngroziți ai prietenei sale care se pregătea să o fotografieze.

După un „zbor” de 7-8 metri, impactul cu albia râului Agno, secat de apă în această perioadă, a fost unul deosebit de violent și i-a provocat femeii răni fatale.

Violeta Melniciuc a murit pe loc, scrie rotalianul.com.

Podul de pe care a căzut Violeta Melniciuc. Sursa foto: Corriere della Sera

Recuperarea cadavrului a fost efectuată de pompierii sosiți cu o autospecială, cu scară, care au coborât în albia râului pentru a ajunge la corpul neînsuflețit. Personalul sanitar sosit la locul incidentului nu a putut decât să constate decesul îngrijitoarei.

Imaginile camerelor de supraveghere din zonă sunt examinate de anchetatori pentru a putea fi confirmată varianta prietenei care a povestit cum s-a întâmplat faptele.

Procurorul va trebui să decidă dacă efectuează cercetări suplimentare asupra cadavrului sau îl pune la dispoziția membrilor familiei pentru funeralii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md