Mircea Lucescu a anunțat lotul preliminar pentru meciurile cu Cipru și Kosovo!6Фото© gsp.ro

Mircea Lucescu a anunțat lotul preliminar pentru meciurile cu Cipru și Kosovo!

, 13 новостей, 9 просмотров

Pentru meciurile cruciale împotriva Ciprului și Lituaniei, programate pe 12 și 15 octombrie, Mircea Lucescu a convocat preliminar 19 jucători care evoluează la cluburi din străinătate. Printre aceștia, numele care atrage atenția este cel al lui Vlad Dragomir, mijlocaș central de 25 de ani, care evoluează la Pafos în Cipru. Dragomir nu a fost convocat până acum la echipa națională de seniori, deși a mai apărut pe listele preliminare în mandatul fostului selecționer, Edi Iordănescu.

Dragomir a avut un sezon impresionant cu echipa sa, Pafos, reușind să elimine CFR Cluj din Conference League, fapt ce i-a atras atenția lui Lucescu. Este singurul dintre cei 19 stranieri care nu are nicio selecție la echipa națională, iar prezența lui pe listă este considerată o adevărată surpriză.

Pe lista preliminară se află și Daniel Paraschiv, atacantul de la Real Oviedo, care a fost convocat și la acțiunea precedentă, dar nu a prins lotul final. Paraschiv are deja un meci și un gol pentru naționala României și ar putea juca un rol important în următoarele partide.