A fost redeschisă pentru circulație o porțiune reparată a podului Mihai Viteazul3Foto© politik.md

A fost redeschisă pentru circulație o porțiune reparată a podului Mihai Viteazul

, 6 știri, 6 vizualizări

„Se stabilește în perioada 5 septembrie – 31 decembrie, circulația transportului pe podul din strada Mihai Viteazul, în ambele sensuri pe prima și pe a doua bandă pe sensul de circulație spre strada Petricani, conform schemei de organizare a circulației rutiere coordonată cu Direcția generală mobilitate urbană și Inspectoratul Național de Securitate Publicăˮ, se menționează într-o dispoziție semnată de către viceprimarul municipiului Chișinău, Ilie Ceban.

Regia Transport Electric va asigura transferul rețelei de contact a circulației troleibuzelor pe podul de pe strada Mihai Viteazul pe banda a doua, direcția de deplasare spre sectorul Buiucani, se mai arată în dispoziție.

Lucrările au început în septembrie 2022, la partea inferioară a podului, prin consolidarea coloanelor. Concomitent, pe partea superioară a podului s-au făcut lucrări de strămutare temporară a pilonilor rețelei de contact și s-au reparat consolele. Proiectul presupune reabilitarea tuturor elementelor vechi ale căii podului.