Administratorul Arenei Naționale a fost demis din funcție4Foto© realitatea.md

Administratorul Arenei Naționale a fost demis din funcție

, 6 știri, 2 vizualizări

Eduard Calancea, administratorul SRL „Arena Națională”, numit în această funcție în martie 2020, a fost demis. Joi, 16 martie, Agenția Proprietății Publice (APP), care administrează complexul sportiv, a încetat înainte de termen contractul individual de muncă cu Eduard Calancea. Numele noului administrator al arenei ar urma să fie anunțat vineri, potrivit unor surse ale Ziarului de Gardă.

Contactat de ZdG, Eduard Calancea a declarat că nu va comenta subiectul. Iar directorul general al APP, Alexandru Musteață, nu a răspuns la telefon.

ZdG a aflat că eliberarea din funcție a lui Eduard Calancea vine la două zile după ce el a expediat un document către președinta Consiliului SRL „Arena Națională”, Viorica Beșliu, și membrilor Consiliului societății, Ion Coropcean, Sergiu Căinăreanu, Liliana Mamaliga și Rodica Braguța, în care a oferit explicații cu privire la cuantumul taxelor plătite de către agenții economici cu care sunt încheiate contractele de locațiune a spațiilor complexului, dar și clarificări în legătură cu incidentul produs la arenă pe 10 martie 2023, atunci când un bărbat a fost lovit în față de o dronă cu o cameră de filmat în timpul concertului Bi-2.