Air Moldova susține că a devenit „ținta unei campanii premeditate de denigrare cu scopul de a falimenta compania”2Foto© zdg.md

Air Moldova susține că a devenit „ținta unei campanii premeditate de denigrare cu scopul de a falimenta compania”

, 5 știri, 104 vizualizări

Compania Air Moldova susține că a devenit „ținta unei campanii premeditate de denigrare cu scopul de a falimenta compania”. „Rugăm autoritățile acestui stat, dacă nu sunt în stare să acorde suport cel puțin consultativ, să se abțină de la crearea panicii în rândul populației prin speculațiile lansate, care doar scad capacitatea de rezistență a companiei aeriene”, se arată într-un comunicat de presă, transmite Unimedia.INFO.

„Lăsați-ne să zburăm! În contextul tuturor declarațiilor și expunerilor publice ale autorităților referitor la situația companiei Air Moldova, suntem forțați să concluzionăm că am devenit ținta unei campanii premeditate de denigrare cu scopul de a falimenta compania.

În condițiile în care Air Moldova a fost forțată să returneze temporar, Locatorului cele 2 aeronave din flota sa, fapt care a dus la anulările de zboruri din luna martie, am devenit subiectul unei executări publice, din acest considerent este necesară o clarificare în ordine cronologică: