Alexandru Slusari, numit membru al Consiliului de administrare al SA Energocom7Foto© publika.md

Alexandru Slusari, numit membru al Consiliului de administrare al SA Energocom

, 12 știri, 10 vizualizări

Fostul vicepreședinte al Parlamentului și deputat din partea Partidului DA, Alexandru Slusari, are o funcție nouă. Va fi membru al Consiliului de administrare al Energocom, din partea societății civile. Informația a fost confirmată chiar de Slusari, printr-o postare pe Facebook. Noul reprezentant al Energocom a promis presei și societății că va da dovadă de maximă transparență.

”Să nu uităm că este vorba despre banii publici și împrumutul, care urmează a fi rambursat din contul contribuabililor. Imediat după sărbători va fi publicată informația detaliată despre achiziționarea gazelor în rezerve, atăt din banii creditului BERD, cât și din sursele bugetare. Cred că este necesar să continuăm discuția de ce în perioada scăderei semnificative a prețurilor bursiere, Moldova nu a avut gaz mai ieftin și care a fost rolul Moldova Gaz în acest caz”, a transmis Alexandru Slusari.

Noul membru al Consiliului de Administrare al Energocom a menționat, în încheierea postării, că nu va fi remunerat prea gros și că va primi un salariu echivalent cu cel minim pe economie.