Care sunt cele nouă cupluri care participă la noul sezon „Power Couple România”8Foto© libertatea.ro

Care sunt cele nouă cupluri care participă la noul sezon „Power Couple România”

, 8 știri, 6 vizualizări

Nouă cupluri cunoscute în spațiul public vor participa la noul sezon al emisiunii „Power Couple”. Prezentatorul acesteia va fi Dani Oțil, cunoscutul moderator de la „Neața cu Răzvan și Dani”, care a declarat că pleacă în Malta, țara în care se desfășoară emisiunea, „cu un nod în gât dar și cu fluturi în stomac”. Participarea la emisiune, chiar dacă este doar prezentator, îi va testa limitele deoarece va trebui să se implice și el în probele prin care vor trece cuplurile.

„Moșul” și soția sa intră pentru prima dată într-o astfel de provocare și sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga. Leonard a spus că își dorește să meargă „cât mai departe în competiție alături de partenerea mea”, în timp ce Monica a declarat că „am acceptat această provocare din dorința de a ne redescoperi ca si cuplu, sunt tare curioasă cum vom reacționa în împrejurările dificile pe care le impune acest concurs”.

Cântăreața Bella Santiago este gata să meargă până la capăt i declară că a acceptat provocarea „pentru a vedea care e limita mea de răbdare, până unde pot, până unde duce memoria mea de când l-am cunoscut pe el”. Soțul său admite că a acceptat provocarea „pentru a ne întări și mai mult relația de cuplu” și că aceasta „ne va scoate din rutina zilnică și ne va testa toate limitele, ne va trece prin toate stările”.