Carlos Alcaraz s-a calificat in sferturile de finala de la US Open, dupa ce l-a invins in trei seturi pe italianul Matteo Arnaldi© jurnal.md

Carlos Alcaraz s-a calificat in sferturile de finala de la US Open, dupa ce l-a invins in trei seturi pe italianul Matteo Arnaldi

, 4 știri, 2 vizualizări

Carlos Alcaraz, campionul en-titre de la  Flushing Meadows nu a avut niciun fel de problema in disputa cu italianul Matteo Arnaldi, locul 61 in topul ATP. Alcaraz s-a impus in trei seturi, scor 6 la 3, 6 la 3 si 6 la 4, la capatul unui meci ce a durat doar 2 ore. Cu aceasta victorie, Alcaraz a ajuns la 40 de succese la turneele de Grand Slam.

Carlos Alcaraz il va intalni in sferturi pe Alexander Zverev. Neamtul s-a impus dupa o partida maraton. Meciul de pe Arthur Ashe dintre Zverev si Jannik Sinner s-a incheiat tarziu in noapte la New York dupa patru ore si 41 de minute de la start. Zverev a avut castig de cauza dupa un meci cu de toate: rasturnari de scor, emotie, dramatism si lovituri spectaculoase. A fost o partida de 5 seturi, Zverev reusind sa se impuna in actul decisiv cu 6 la 3. Este a treia prezenta consecutiva pentru neamt, in sferturile de la US Open.

Iar Andrey Rublev a trecut in patru seturi de britanicul Jack Draper, cel care l-a eliminat in prima runda pe moldoveanul Radu Albot. Rusul, favoritul numarul opt s-a impus in fata lui Draper, intr-un meci ce a durat 2 ore si 46 de minute.