Ciolacu,despre dorința PNL de a face alianță de dreapta: E o mare diferență între dorință și putință2Foto© romaniatv.net

Ciolacu,despre dorința PNL de a face alianță de dreapta: E o mare diferență între dorință și putință

, 5 știri, 33 vizualizări

Este o mare diferență între dorință și putință, spune premierul Marcel Ciolacu, despre dorința PNL, exprimată de președintele partidului, Nicolae Ciucă, de a avea o alianță de dreapta care să guverneze România după alegerile din iarna acestui an.

Întrebat dacă are o altă variantă la care se gândește pentru a face o coaliție de guvernare după alegerile generale, în condițiile în care președintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că și-ar dori o alianță de dreapta, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că el nu își mai dorește așa ceva, după „dezastrul pe care l-a adus fosta alianță de dreapta”.

„Știți că este o mare diferență între dorință și putință. Eu unul am fost contemporan cu o mare coaliție de dreapta care a dus un dezastru pentru România și știți mai bine decât mine acest lucru și știți de ce PSD a fost nevoit să intre la guvernare, după 8 luni de guvernare de dreapta. Eu nu îmi mai doresc acest lucru. Cum vor arăta următoarele guvern și coaliții de guvernare, sunt fem convins de un singur lucru: că niciun partid nu va putea face singur un guvern. Va trebui să facă alianțe politice. De asta sunt ferm convins. Restul, o să decidă românii”, a spus Marcel Ciolacu.