Colecția Prezidențială UE la Castel Mimi – o nouă atracție majoră pentru oaspeții care vizitează renumita vinărie din Bulboaca4Foto© realitatea.md

Colecția Prezidențială UE la Castel Mimi – o nouă atracție majoră pentru oaspeții care vizitează renumita vinărie din Bulboaca

, 5 știri, 3 vizualizări

Castel Mimi anunță lansarea Colecției Prezidențiale UE, o colecție de vinuri care marchează un moment istoric în cadrul eurointegrării Republicii Moldova. În cadrul Summitului Comunității Politice Europene, desfășurat pe data de 1 iunie 2023 la Castel Mimi, fiecare președinte al țărilor Uniunii Europene a lăsat o amprentă proprie în Cartea Oaspeților și și-a pus semnătura pe eticheta vinului iconic al Castel Mimi.

Adrian Trofim, CEO Castel Mimi: „Fiecare vizitator al Castel Mimi va avea posibilitatea să vadă pe viu colecția de sticle de vinuri, prin care șefii statelor europene au subscris istoria eurointegrării Republicii Moldova. Ursula Von Der LEYEN, Olaf SCHOLZ, Emmanuel MACRON, Vladimir ZELENSKI, Klaus IOHANNIS și ceilalți înalți demnitari au lăsat un mesaj de mulțumire pentru acest eveniment și au semnat o sticlă de vin iconic din colecțiile Castel Mimi.

La Summitul Comunității Politice Europene au participat 45 de șefi de stat sau de guvern din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene. În plus, s-au alăturat reuniunii președintele Consiliului European, președinta Comisiei Europene și președinta Parlamentului European.