Colet de 600 mii lei din UE la vamă: Un tânăr de 19 ani, reținut după ce a adus în țară pachetul plin cu droguri2Foto© realitatea.md

Colet de 600 mii lei din UE la vamă: Un tânăr de 19 ani, reținut după ce a adus în țară pachetul plin cu droguri

, 5 știri, 11 vizualizări

Un tânăr de 19 ani, care a introdus în Moldova droguri de circa 600.000 lei din Uniunea Europeană, a fost reținut de procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și ofițerii Poliției de Frontieră. Potrivit declarațiilor, drogurilor urmau să fie puse în vânzare pe piața online din Moldova.

PCCOC precizează, într-un comunicat de presă, că „drogurile de tip hașiș, ecstasy, MDMA și LSD au fost introduse în țară prin punctul de trecere a frontierei de la Leușeni, în interiorul unui colet neînsoțit”.

„La solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), tânărul învinuit a fost plasat în arest preventiv. Investigațiile continuă și în privința altor membri ai grupului infracțional, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii”, mai menționează procurorii.