Comisia Comună pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul R.Moldova și al României se reunește la Chișinău2Foto1Video© radiochisinau.md

Comisia Comună pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul R.Moldova și al României se reunește la Chișinău

, 5 știri, 8 vizualizări

În cadrul evenimentului, va fi semnată o rezoluție care vizează procesul de integrare europeană a țării noastre. La final, copreședinții CCIE, Petru Frunze și Andrei Daniel Gheorghe, vor face declarații de presă.

Delegația CCIE se va afla în Republica Moldova în perioada 26-29 martie. Agenda vizitei mai include întrevederi cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și cu Prim-ministrul Dorin Recean. De asemenea, oficialii vor participa la conferința „105 ani de la unirea Basarabiei cu România. Alexandru Marghiloman și principalii săi colaboratori – destine în istorie”, care va avea loc la 27 martie.

Parlamentarii români vor vizita și cîteva localități: vor participa, la Ialoveni, la dezvelirea bustului lui Alexandru Marghiloman și al lui Ion Inculeț, vor merge la Ungheni, unde vor vizita Centrul Cultural Multifuncțional „Regina Maria”, podul rutier de peste Prut și Parcul „Micul Cluj”.