Consilierii PAS au elaborat bugetul alternativ al municipiului Chișinău pentru 20243Foto© realitatea.md

Consilierii PAS au elaborat bugetul alternativ al municipiului Chișinău pentru 2024

, 7 știri, 7 vizualizări

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din Consiliul Municipal Chișinău (CMC), condusă de Zinaida Popa, a prezentat bugetul municipiul Chișinău pentru anul 2024, elaborat de consilierii municipali PAS. PAS a elaborat un buget pentru oameni și orientat spre rezolvarea problemelor prioritare ale locuitorilor din Chișinău și din suburbii, informează CURENTUL.

„Zi de zi se confirmă tot mai mult necesitatea salvării Chișinăului, iar programul de salvare pe care noi, consilierii PAS îl pregătim se adeverește a fi și mai important. Suntem deja în a 2-a jumătate a anului și nu avem un buget pentru oameni care să rezolve în primul rând problemele și să satisfacă cerințele și nevoile oamenilor. Este regretabil faptul că Primarul general s-a făcut că lucrează în primul mandat, iar acum nici nu se silește nici asta să ne arate”, menționează PAS.

Consilierii municipali PAS spun că sunt în situația să muncească în locul unei primării întregi, dar pe noi asta nu ne sperie, deopotrivă suntem gata să îi arătăm primarului cine prezintă competența veritabilă în gestionarea orașului Chișinău.