Doi morți și 9 răniți în satul Borovaia, în urma unui atac rusesc. A 932-a zi a invaziei militare rusești la scară largă asupra Ucrainei14Foto© zdg.md

Doi morți și 9 răniți în satul Borovaia, în urma unui atac rusesc. A 932-a zi a invaziei militare rusești la scară largă asupra Ucrainei

, 24 știri, 8 vizualizări

UPDATE 12:15 În noaptea de 13 septembrie, districtul Mariupol a fost atacat. Acest lucru a fost anunțat de consilierul primarului din Mariupol, Petro Andryushchenko, scrie Novosti Donbassa.

Potrivit lui Andriushchenko, s-a confirmat că a fost lovit un depozit cu muniție și rachete pentru sisteme de apărare aeriană din satul Hliboke, detonarea muniției a durat patru ore.

„Detonarea a durat până la ora 05:20. Detaliile sunt în curs de stabilire. Problema evacuării satului Portivske este în prezent luată în considerare. Totul este blocat de armată. În Manhush, ieșirea spre Mariupol este blocată. Autostrada Mangush-Mariupol este parțial închisă. Potrivit observațiilor de la fața locului, relocarea continuă în modul de evacuare urgentă după înfrângere”, a declarat consilierul primarului din Mariupol.