Dorin Recean condamnă atacul asupra premierului Robert Fico: „Violența politică nu ar trebui să aibă loc în societățile noastre”5Foto© zdg.md

Dorin Recean condamnă atacul asupra premierului Robert Fico: „Violența politică nu ar trebui să aibă loc în societățile noastre”

, 9 știri, 18 vizualizări

„Profund întristat de vestea privind incidentul în care a fost implicat premierul Robert Fico. Violența politică nu ar trebui să aibă loc în societățile noastre. Îi doresc o recuperare rapidă și completă. Gândurile noastre sunt alături de poporul Slovaciei în această perioadă dificilă”, a scris prim-ministrul Dorin Recean.

Astăzi, premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în orașul Handlova, unde avea loc o ședință de guvern. El a fost transportat la spital și se află în stare gravă.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.