Echipa Republicii Moldova, prestație impresionantă la Campionatul Mondial de Kettlebell și Para Kettlebell3Foto© zdg.md

Echipa Republicii Moldova, prestație impresionantă la Campionatul Mondial de Kettlebell și Para Kettlebell

, 5 știri, 5 vizualizări

Echipa Republicii Moldova a avut o prestație impresionantă la Campionatul Mondial de Kettlebell și Para Kettlebell, care s-a desfășurat în perioada 22-26 iunie 2023, în orașul Hodmezovasarhely, Ungaria. „Atleții echipei naționale au reușit să obțină numeroase clasări pe podium, făcând dovada unei pregătiri excelente și a unui spirit competitiv de invidiat”, menționează Ministerul Educației, citat de Unimedia.INFO

În categoria seniorilor, Nicolai Frangu a triumfat la categoriile de 74 kg la disciplina Ciclul lung, 10 min, și Biatlon, 10 min, ocupând prima poziție. Mihail Muntean s-a clasat pe locul doi în competiția Ciclul lung, 10 min, și a ocupat locul trei la Ciclul lung semi-maraton, 30 min, la categoria 87 kg.

În competiția Para Kettlebell, Republica Moldova s-a remarcat prin victorii memorabile. Roșca Ștefan a obținut locul întâi la disciplina Double press, iar Mihail Țurcan a câștigat medalia de aur la competiția One Arm press. Valeriu Buruian a excelat, de asemenea, clasându-se pe prima poziție în disciplina Double Arm Jerk.