Fratele lui Radu Mazăre, condamnat la 3 ani de închisoare, poate fi liberat condiționat, a decis Judecătoria Medgidia5Foto© stirileprotv.ro

Fratele lui Radu Mazăre, condamnat la 3 ani de închisoare, poate fi liberat condiționat, a decis Judecătoria Medgidia

, 7 știri, 27 vizualizări

„Admite propunerea de liberare condiționată formulată de Comisia de liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Poarta Albă privind pe condamnatul M. A.. Dispune liberarea condiționată a condamnatului M. A., …., deținut în Penitenciarul Constanța Poarta Albă, din executarea pedepsei aplicate prin sent.pen.nr. 398/2018 a Tribunalului București Sectia I penală, mandat nr.124/2022, dacă nu este reținut sau arestat în altă cauză”, se arată în minuta instanței.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de trei zile de la comunicare.

Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a fost condamnat în luna mai 2022 la trei ani de închisoare în dosarul campusului social Henri Coandă.

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis încetarea procesului penal față de fostul primar al Constanței Radu Mazăre și față de omul de afaceri Avraham Morgenstern, în dosarul campusului social Henri Coandă, iar Alexandru Mazăre, fratele fostului edil, a primit o condamnare de trei ani de închisoare și 5.000 de lei amendă penală. Decizia este definitivă. În prima instanță, cei trei fuseseră achitați.