Incident grav la un parc de distracții neautorizat din UTA Găgăuzia. Un copil a fost transportat de urgență la Chișinău3Foto© zdg.md

Incident grav la un parc de distracții neautorizat din UTA Găgăuzia. Un copil a fost transportat de urgență la Chișinău

, 6 știri, 17 vizualizări

Incidentul a avut loc aseară, la un teren de pe teritoriul parcului din satul Congaz.

Diana FETCO, ȘEFA SECȚIEI  COMUNICARE ȘI PROTOCOL: „Aseară, Poliția din Comrat a fost informată de medici despre un incident grav produs pe teritoriul parcului de distracții “GagauziyaLand”, unde o fetiță de 10 ani s-a ales cu fractură dublă la picior în timp ce se juca la unul dintre terenurile amplasate pe teritoriul parcului.”

Cum mai exact s-a întâmplat totul, nu este clar deocamdată. După mai multe examinări la Spitalul din Comrat, copila a fost transportată la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, fiind internată în Secția de Ortopedie și este în stare de gravitate medie.

Poliția anunță că a pornit un proces penal pentru vătămarea gravă ori medie a integrității corporale sau a sănătății cauzată prin imprudență. Am întrebat polițiștii dacă în urma acestui incident accesul în parc a fost restricționat, având în vedere că, potrivit lor, activează fără autorizație, aceștia însă ne-au spus că înainte de a lua o decizie trebuie să stabilească toate circumstanțele.