Jaf ca-n filme în Bragadiru! Un afacerist a rămas fără sute de mii de euro, la scurt timp după ce soția și socrul au incendiat casa6Foto© realitatea.net

Jaf ca-n filme în Bragadiru! Un afacerist a rămas fără sute de mii de euro, la scurt timp după ce soția și socrul au incendiat casa

, 7 știri, 8 vizualizări

Conform Inspectoratului de Poliție Ilfov, 200.000 de euro și 9.000 de lei au dispărut din casă după stingerea incendiului. Autoritățile au intervenit rapid și au deschis o anchetă penală, suspectând atât furtul cât și distrugerea din culpă.

Cine i-a furat banii bărbatuluiDupă desfășurarea investigațiilor, doi suspecți au fost identificați și reținuți: un bărbat în vârstă de 54 de ani și o femeie de 32 de ani. Aceasta din urmă a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în timp ce bărbatul se află sub control judiciar.

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu, care investighează posibilele infracțiuni de furt calificat și complicitate. Conform legii, cei doi suspecți beneficiază de prezumția de nevinovăție până la finalizarea procesului.