KMG International extinde conceptul „hei” în rețeaua stațiilor Rompetrol în Republica Moldova4Foto© unimedia.info

KMG International extinde conceptul „hei” în rețeaua stațiilor Rompetrol în Republica Moldova

, 4 știri, 7 vizualizări

Subsidiara sa locala, Rompetrol Moldova, a deschis astazi prima benzinarie Rompetrol de tip hei&coffee in Chisinau, aceasta fiind amplasata la iesirea din oras spre aeroport, pe strada Dacia 54/1.

„Aceasta statie este o premiera pentru Republica Moldova. Obiectivul nostru este sa mentinem standardul de calitate al carburantilor comercializati cu care i-am obisnuit pe clientii nostri de la introducerea brandului Rompetrol in Republica Moldova si sa extindemreteaua actuala in acord cu ambitiile de dezvoltare ale companiei. Noua statie a permis crearea a 20 de noi locuri de munca precum si implicarea unor furnizori locali in modernizarea ei’’, a declarat Bulat Rakhmetov, Director General al Rompetrol Moldova.

Cu o suprafata totala de circa 1.245 mp, noua statie ofera clientilor un magazin de peste 210 metri patrati destinat comercializarii produselor alimentare si non-alimentare, o zona de cafenea de circa 110 metri patrati pentru servirea produselor din gama hei&coffee si o terasa in aer liber unde clientii pot beneficia de o gama larga de produse puse la dispozitie.