MAE îndeamnă moldovenii să evite deplasările în Israel, în contextul escaladării situației de securitate din zonă3Foto© realitatea.md

MAE îndeamnă moldovenii să evite deplasările în Israel, în contextul escaladării situației de securitate din zonă

, 7 știri, 5 vizualizări

În legătură cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu, Ministerul Afacerilor Externe emite atenționare de călătorie în Israel. Autoritățile moldovenești recomandă cetățenilor să evite călătoriile neesențiale în această țară. Securitatea și stabilitatea în zonă pot fi afectate pe un termen nedeterminat.

”Ministerul recomandă conaționalilor să urmărească cu atenție știrile și informațiile oficiale furnizate de autorități, inclusiv MAE și reprezentanța diplomatică din Tel Aviv. Aceste surse pot oferi actualizări referitoare la situația din zonă și eventualele măsuri de siguranță adiționale.

Ministerul încurajează cetățenii să fie responsabili, precauți, să pună prioritate siguranța personală, să respecte instrucțiunile și regulile impuse de autorități și să evite expunerea în mod voluntar la riscuri nejustificate și recomandă să fie menținut contactul cu ambasada din Israel”, se spune în atenționarea MAE.