Maia Sandu: Stoianoglo este un „cal troian” prin care alții vor să conducă țara2Foto© realitatea.md

Maia Sandu: Stoianoglo este un „cal troian” prin care alții vor să conducă țara

, 5 știri, 4 vizualizări

Candidatul PSRM la alegerile prezidențiale, Alexandr Stoianoglo, este un „cal troian prin care alții vor să conducă țara”. Declarația aparține președintei Maia Sandu, care candidează pentru un nou mandat prezidențial, din partea PAS, și a fost făcută la dezbaterile electoare de duminică cu contracandidatul său din turul al doilea al alegerilor. „Eu sunt sigură că niciun moldovean nu vrea să fie condus de cei care stau în spatele acestui om”, a adăugat Maia Sandu, transmite IPN.

„Niciun moldovean nu vrea să fie condus de cei care au furat statul și cetățenii, de cei cu care noi am luptat și am reușit să-i alungăm de la putere. Acum ei au reușit să găsească o fațadă după care se ascund ca să revină la putere și să controleze din nou resursele statului. Dar și acești oameni sunt folosiți. Setea lor de bani, setea lor de răzbunare este folosită de forțe de interese regionale și mai mari”, a spus candidata la prezidențiale.

Potrivit Maiei Sandu, resursele alocate în această campanie pentru contracandidatul său nu sunt bani alocați de Ilan Șor, Igor Dodon sau Veaceslav Platon. Sunt bani veniți din altă parte, bani trimiși în țară pentru a o destabiliza, pentru a aduce dezbinare și conflict aici, acasă. „Noi știm cine se ascunde în acest cal troian. Se ascunde Platon, Șor, Dodon, dar nu știm cine sunt ceilalți”, a spus Maia Sandu.