Marcel Ciolacu – Anul viitor vom putea cumpăra anvelope produse în România3Foto© puterea.ro

Marcel Ciolacu – Anul viitor vom putea cumpăra anvelope produse în România

, 4 știri, 0 vizualizări

Marcel Ciolacu se află într-o vizită la Oradea, unde a participat la inaugurarea fabricii Nokian Tyres. Premierul a fost entuziasmat să participe la eveniment, anunțând că, de anul viitor, românii vor putea cumpăra anvelope produse în România.

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat de-a dreptul entuziasmat de inaugurarea fabricii Nokian Tyres din Oradea și a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care evidențiază atât importanța companiei, cât și contribuția Guvernului. Mai mult, șeful Executivului i-a anunțat pe români că, în viitor, vor putea cumpăra anvelope produse în România.

„Anul viitor vom putea cumpăra anvelope produse în România! Este impresionant ce am văzut la fabrica Nokian Tyres din Oradea, la o zi după inaugurarea oficială a investiției de 650 de milioane de euro, la care Guvernul a contribuit cu un ajutor de stat de 100 de milioane de euro! Este o unitate la cel mai înalt standard, unde – până la sfârșitul acestui an – vor lucra 300 de angajați, iar până în 2025 vor ajunge la 500 de angajați, plătiți la nivelul salariilor occidentale.