Marina Tauber: Guvernarea continuă maratonul situațiilor excepționale© unimedia.info

Marina Tauber: Guvernarea continuă maratonul situațiilor excepționale

, 4 știri, 6 vizualizări

„Aproximativ trei milioane de cetățeni ai Republicii Moldova sunt ostaticii stării de urgență, instituită de către regimul Sandu-PAS și prelungită după fiecare 60 de zile. Bravo, Maia! Poți fi înscrisă în Cartea Recordurilor Guinness pentru această anti-performanță. Nicio țară din regiune, din Europa, niciun stat învecinat cu Ucraina nu a instituit stare de urgență. Pentru că nicio țară nu are o guvernare atât de idioată, care își bate joc de popor”, a menționat Ilan Șor, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El a mai adăugat că, pe fundalul stării de urgență, se comit cele mai mari ilegalități și furturi.

„Criminalii de la guvernare au nevoie de stări de urgență pentru a continua să fure. În doar un an, Uniunea Europeană a oferit Moldovei un miliard de euro. Maia, unde-s banii? Această întrebare și-o pun toți cetățenii Republicii Moldova, inclusiv cei care v-au votat. Vă spun eu unde sunt acești bani. I-au furat! O parte a ajuns în conturi off-shore, alta - în proprietăți peste hotare, dar și în Moldova. În țara noastră, se fură acum mai mult ca niciodată. Asta în timp ce Maia Sandu ne spune povești despre integrarea europeană”, a precizat Ilan Șor.

Liderul Partidului „ȘOR” a mai declarat că regimul Sandu-PAS are nevoie de stări de urgență, pentru a limita drepturile și libertățile cetățenilor.