Medvedev vine cu o nouă amenințare: „ Să nu uităm că și Uniunea Europeană are centrale nucleare. Iar accidentele se pot întâmpla și acolo”2Foto© timpul.md

Medvedev vine cu o nouă amenințare: „ Să nu uităm că și Uniunea Europeană are centrale nucleare. Iar accidentele se pot întâmpla și acolo”

, 5 știri, 36 vizualizări

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a lansat vineri o amenințare voalată la adresa aliaților occidentali ai Ucrainei, care au acuzat Rusia că a creat riscul unei catastrofe nucleare prin staționarea de forțe în jurul centralei ucrainene Zaporojie, transmite Reuters.

Ucraina a acuzat Rusia că a tras asupra orașelor ucrainene din incinta centralei știind că forțele ucrainene nu pot risca să riposteze. Kievul spune că Moscova a bombardat ea însăși zona, dar dă vina pe Ucraina.

Rusia susține că Ucraina este cea care a bombardat centrala.

„Ei [Kievul și aliații săi] spun că este Rusia. Evident, este un nonsens 100%, chiar și pentru publicul stupid rusofob”, a scris Medvedev, în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, pe canalul său Telegram.

Scelerații de la Kiev și susținătorii lor par să fie dispuși să pună la cale un nou Cernobîl
Dmitri Medvedev,
Medvedev, un nou puseu de furie. Acesta vine cu noi AMENINȚĂRI. „Să nu…