Mihai Găinușă riscă ani grei de închisoare în Thailanda. Participantul la Asia Express a încălcat legea4Foto1Video© realitatea.net

Mihai Găinușă riscă ani grei de închisoare în Thailanda. Participantul la Asia Express a încălcat legea

, 4 știri, 36 vizualizări

Mihai Găinușă a comis o greșeală destul de mare la Asia Express, care îi poate aduce o condamnare la închisoare. Găinușă, împreună cu Oana Paraschiv, colega sa, sunt una dintre cele mai bune echipe de la show-ul Asia Express și fac tot posibilul pentru a trece cu bine prin toate probele rămase.

Într-un episod recent, Mihai Găinușă și partenera sa au avut parte de o probă care le-a dat mari dureri de cap. Au trebuit să facă autostopul și aveau la ei doar o sumă mică de bani cu care să ducă totul la bun sfârșit. În acele momente de oboseală și neatenție, fostul prezentator al Cronicii Cârcotașilor a recurs la un gest care poate să-l facă să aibă probleme mari cu legea.

Oana Paraschiv și colegul său au fost la piață pentru a achiziționa produsele de care aveau nevoie pentru a trece cu brio proba. Jurnalista s-a așezat la rând iar Mihai Găinușă s-a furișat, tiptil, uitându-se în stânga și în dreapta, iar apoi a sustras un pui de găină.