Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, după atacul cu rachete asupra Israelului: „Suntem cutremurați”2Foto© protv.md

Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, după atacul cu rachete asupra Israelului: „Suntem cutremurați”

, 7 știri, 4 vizualizări

„Suntem cutremurați de atacul terorist îngrozitor care a luat viețile unor israelieni nevinovați în Yaffo. Condamnăm ferm orice formă de violență. Dorim însănătoșire grabnică celor răniți. De asemenea, condamnăm recentul atac cu rachetă iranian asupra Israelul. Israelul are dreptul la autoapărare” a scris Popșoi.

Iranul a lansat marți seară un atac cu sute de rachete balistice asupra Israelului, ca represalii la ofensiva israeliană împotriva grupării șiite pro-iraniene Hezbollah în Liban. Timp de o oră, au fost lansate aproximativ 200 de rachete, conform presei internaționale. Israelul a amenințat că va riposta, în timp ce Gardienii Revoluției din Iran, trupele de elită ale regimului islamic, au avertizat că, dacă Israelul va răspunde, Teheranul va reacționa „și mai zdrobitor”.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.