Ministrul Justiției, Veronica Mihailov-Moraru și omologul său din Letonia, Inese Lībiņa-Egnere susțin o conferință de presă12Foto© noi.md

Ministrul Justiției, Veronica Mihailov-Moraru și omologul său din Letonia, Inese Lībiņa-Egnere susțin o conferință de presă

, 23 știri, 6 vizualizări

Veronica MIHAILOV-MORARU, MINISTRUL JUSTIȚIEI RM: „Letonia este un partener de încredere al Republicii Moldova. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în cadrul primei conferințe interguvernamentale RM-UE”

În perioada 9-10 septembrie, ministrul Justiției din Letonia, Inese Lībiņa-Egnere, se află în Republica Moldova, la invitația Veronicăi Mihailov-Moraru, ministra Justiției.

Agenda delegației letone include întâlniri cu oficiali cheie din Republica Moldova, precum Jānis Mažeiks, ambasadorul Uniunii Europene, Domnica Manole, președinta Curții Constituționale, și reprezentanți ai Consiliului Superior al Magistraturii. De asemenea, ministra Lībiņa-Egnere va purta discuții cu Veronica Roșca, președinta Comisiei parlamentare pentru numiri și imunități.

Vedem cum s-a dezvoltat Slovacia după aderare la UE. Muncim mult
Peter Pellegrini,
Premierul Recean, în discuții cu președintele Slovaciei, Peter…