Mircea Geoană, la Chișinău: Din punct de vedere politic și strategic, Republica Moldova aparține familiei democrațiilor europene6Foto© publika.md

Mircea Geoană, la Chișinău: Din punct de vedere politic și strategic, Republica Moldova aparține familiei democrațiilor europene

, 7 știri, 4 vizualizări

„Din punct de vedere politic și strategic, R. Moldova aparține familiei democrațiilor europene”, a declarat astăzi secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, în cadrul unei conferințe de presă susținută împreună cu premierul Dorin Recean.

„...Astăzi, am discutat cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, o nouă inițiativă NATO în ceea ce privește noile tehnologii și inovații. Și aici, R. Moldova are cu ce să contribuie și vom participa la aceste programe. Intenția Moldovei este să dinamizeze programele de parteneriat cu NATO și cu țări membre NATO”, a spus premierul Dorin Recean.

Prim-ministrul i-a mulțumit lui Mircea Geoană pentru vizită, „care este un semn de suport pentru R. Moldova”, dar și pentru contribuția la creșterea capacității de apărare a Republicii Moldova.