Moldova va primi un ajutor suplimentar din partea UE. Iohannis „E inadmisibil să o lăsăm pradă dezinformărilor din partea Rusiei”4Foto© ziarulnational.md

Moldova va primi un ajutor suplimentar din partea UE. Iohannis „E inadmisibil să o lăsăm pradă dezinformărilor din partea Rusiei”

, 7 știri, 7 vizualizări

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri că, prin implicarea României, Republica Moldova va primi un ajutor suplimentar din partea Uniunii Europene, punctând că este “inadmisibil ca această țară să fie lăsată pradă unor dezinformări, unor atacuri hibride și unor amenințări verbale din partea Rusiei”.

„Un punct special pe care l-aș menționa: în concluzii, noi am reușit – colegele și colegii noștri s-au implicat foarte mult – am reușit să includem un pasaj relevant pentru Moldova.

Moldova va primi un ajutor suplimentar, consistent, un sprijin din partea UE și acest lucru credem că este foarte important pentru Moldova, dar și pentru noi și pentru toată Europa, fiindcă este inadmisibil să lăsăm Moldova pradă unor dezinformări, unor atacuri hibride și unor amenințări verbale din partea Rusiei“, a spus șeful statului, în cadrul unor declarații de presă susținute la Bruxelles, înainte de a participa la reuniunea Consiliului European de primăvară, potrivit caleaeuropeana.ro.