Moscova amenință din nou Europa: Satan II are nevoie de 3 minute și 20 de secunde pentru a lovi Parlamentul European5Foto© stirileprotv.ro

Moscova amenință din nou Europa: Satan II are nevoie de 3 minute și 20 de secunde pentru a lovi Parlamentul European

, 7 știri, 33 vizualizări

Rusia amenință Europa. Viaceslav Volodin a lansat amenințări la adresa statelor membre UE care ajută regimul de la Kiev cu rachete care fac ravagii în Rusia. Parlamentul European a votat, joi, o rezoluție care solicită țărilor Uniunii Europene să ridice restricțiile actuale care împiedică Ucraina să utilizeze sistemele de arme occidentale împotriva țintelor militare legitime din Rusia. Rezoluția menționează că, fără ridicarea restricțiilor actuale, Ucraina nu își poate exercita deplin dreptul la autoapărare și rămâne expusă atacurilor asupra populației și infrastructurii sale.

„Rusia va da un răspuns dur, folosind arme mai puternice”, a afirmat Viaceslav Volodin, un colaborator apropiat al președintelui Vladimir Putin.

Oficialul de la Moscova a atenționat europenii că ar trebui să înțeleagă că racheta balistică intercontinentală rusă RS-28, cunoscută și drept Satan II, „are nevoie de numai 3 minute și 20 de secunde pentru a lovi orașul francez Strasbourg”, unde se află sediul Parlamentului European.

război global cu utilizarea armelor nucleare
Veaceslav Volodin,
Rusia amenință din nou NATO: „O rachetă Sarmat ajunge în Strasbourg în…
Rusia va da un răspuns dur, folosind arme mai puternice
Veaceslav Volodin,
Rusia amenință Europa: “Satan II are nevoie de 3 minute și 20 de…
Rusia va da un răspuns dur, folosind arme mai puternice
Vladimir Putin,
Racheta Satan II are nevoie de „doar 3 minute și 20 de secunde pentru…