Munteanu va candida la alegerile prezidențiale din toamnă3Foto© adevarul.ro

Munteanu va candida la alegerile prezidențiale din toamnă

, 5 știri, 8 vizualizări

„Participanții la ședința CNP au transmis candidatului desemnat, Igor Munteanu, obligația de a prezenta alegătorilor un program de priorități prezidențiale, care să corespundă dezideratelor mișcării liberale. În acest fel, Coaliția pentru Unitate și Bunăstare prin desemnarea propriului candidat la alegerile prezidențiale consideră că Republica Moldova are nevoie de un candidat care trebuie să fie garanția omului simplu contra imposturi și profitorilor“, se arată în comunicatul emis de CUB.

Alegerile prezidențiale, dar și referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană vor avea loc pe 20 octombrie 2024. Până acum, printre cei care și-au anunțat intenția se numără actualul președinte - Maia Sandu, fostul ministru de externe în guvernul Filip - Tudor Ulianovschi, fondatorul Platformei DA-Andrei Năstase, dar și Vlad Filat, Renato Usatîi, Alexandr Stoianoglo, Natalia Morari, Victoria Furtună și alții.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.