Nicu Popescu a participat la ședința comună a comisiilor pentru afaceri externe a Senatului și a Camerei Deputaților Italiei3Foto© curentul.md

Nicu Popescu a participat la ședința comună a comisiilor pentru afaceri externe a Senatului și a Camerei Deputaților Italiei

, 6 știri, 2 vizualizări

Vicepremierul Nicu Popescu a început vizita de la Roma cu participarea la ședința comună a comisiilor pentru afaceri externe a Senatului și a Camerei Deputaților.

Oficialul a transmis sincerele mulțumiri pentru cele două rezoluții adoptate de Comisia pentru Afaceri Externe și Comunitare din cadrul Camerei Deputaților, care au exprimat susținerea deplină pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Aceste rezoluții reprezintă un semnal puternic de solidaritate din partea Italiei față de drumul nostru european.

„Pe parcursul celor trei decenii de relații diplomatice dintre țările noastre, am construit o legătură strânsă și strategică bazată pe valorile europene pe care le împărtășim. Am reiterat angajamentul Guvernului nostru de a continua reformele la nivel intern pentru a accelera procesul de aderare a Republicii Moldova la UE.