Nicușor Dan a semnat pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la președinție, la fel cum a făcut și pentru Elena Lasconi7Foto© hotnews.ro

Nicușor Dan a semnat pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la președinție, la fel cum a făcut și pentru Elena Lasconi

, 10 știri, 28 vizualizări

Prezent la Consiliul Național al PNL de la Palatul Parlamentului în care s-a validat candidatura lui Ciucă, Nicușor Dan a transmis că Bucureștiul și România au nevoie de o guvernare liberală.

„Am puternica speranță că o să continuăm în acest mandat, pentru că Bucureștiul are nevoie de o guvernare locală de dreapta. Bucureștiul are nevoie de o colaborare cu Guvernul și de aceea e important pentru București, e important și pentru România, bineînțeles, ca România să aibă o guvernare de dreapta după alegerile din decembrie. Eu sunt optimist că o să avem o guvernare de dreapta, pentru că dreapta înseamnă dezvoltare, dreapta înseamnă un mediu concurențial, dreapta înseamnă justiție, dreapta înseamnă prosperitate” a spus edilul.

Nicușor Dan l-a lăudat pe președintele PNL, cu care a avut o relație rece până la alegerile locale din 9 iunie, când a fost reales primar. Nicolae Ciucă a anunțat în ianuarie că PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la primăria Capitalei, liberalii preferându-l în final pe Sebastian Burduja, care însă a pierdut alegerile pentru PMB.

Ce ar zice presa despre ce fac eu acum
Nicușor Dan,
Consiliul Național PNL - Nicușor Dan joacă la două capete, a semnat…