O firmă cu un singur angajat și cu sediul într-o casă din Voluntari este prima pe lista Ministerului Finanțelor pentru ajutoare de stat© hotnews.ro

O firmă cu un singur angajat și cu sediul într-o casă din Voluntari este prima pe lista Ministerului Finanțelor pentru ajutoare de stat

, 4 știri, 40 vizualizări

O firmă cu sediul într-o casă din Voluntari este prima pe lista Ministerului Finanțelor pentru a primi un ajutor de stat în valoare de peste 234 milioane lei.

Firma K2 TOP BUSINESS CONSULTING SRL, cu sediul într-o casă din Voluntari (Ilfov) și care are un singur angajat, a ajuns pe lista scurtă de analiză a Ministerului Finanțelor pentru ajutoare de stat care sprijină investiții cu impact în economie. Ajutorul de stat este în valoare de peste 234 milioane de lei, potrivit Ziarul Financiar.

Firma deținută și administrată de Valentin Voica, fost comandant de pluton în cadrul Ministerului Apărării, a avut în 2023 afaceri de aproape 270.000 de lei, în creștere cu 27% față de anul anterior. Societatea are un singur angajat și a fost înființată în 2010.