O moldoveancă, medic stomatolog, a fost ucisă în cabinetul său din România: Soțul i-a găsit trupul plin de lovituri de cuțit7Foto© politik.md

O moldoveancă, medic stomatolog, a fost ucisă în cabinetul său din România: Soțul i-a găsit trupul plin de lovituri de cuțit

, 16 știri, 26 vizualizări

Potrivit presei române, femeia de 41 de ani era din Republica Moldova și avea un cabinet stomatologic în Brăila, unde-și desfășura activitatea. Aseară a stârnit îngrijorare în rândul familiei, după ce nu a mai ajuns acasă. Soțul ei s-a dus imediat la cabinet, moment în care și-a găsit soția fără suflare, cu multiple lovituri de cuțit, scena crimei fiind de-a dreptul șocantă. Bărbatul nu a stat pe gânduri și a sunat la salvare.

La fața locului, echipa de criminalistică a adunat indicii și probe, care să îi îndrume spre identificarea autorului. Mai mulți martori au fost audiați pentru a găsi un suspect, însă momentan nu știe nimeni cine ar fi putut să-i pună capăt zilelor.

"Am văzut agitație, am văzut șase mașini de poliție. Bă frate, ce o fi, ce o fi?", spune un bărbat. "A fost ucisă acolo, în cabinet", adaugă o femeie. "Cum să ucizi femeia sau indiferent cine ar fi, un om să te ucidă așa pe stradă deodată. Nu se poate așa ceva!", exclamă un bărbat.