Proteste ale contabililor, economiștilor și antreprenorilor în Piața Victoriei din București7Foto© hotnews.ro

Proteste ale contabililor, economiștilor și antreprenorilor în Piața Victoriei din București

, 10 știri, 5 vizualizări

Contabili, economiști și antreprenori protestează la această oră în Piața Victoriei din capitală. "Fără haos în legislația fiscală" este deviza manifestației prin care protestatarii își expimă nemulțumirea față de măsurile adoptate de guvern fără consultare politică.

Reporterul RRA Alex Buzică se află în Piața Victoriei și ne oferă detalii: ”Sunt în jur de 1.000 de protestatari la această oră, dar numărul lor va ajunge până la 3.000, mi-au spus organizatorii de aici. Contabilii s-au reunit la protest prin asociații profesionale, care acuză abuzurile legislative și măsurile fiscale opresive, spun ei, ce afectează profund fiecare antreprenor, economist, contabil și contribuabili din România.

Protestul, așa cum ai spus și tu, este intitulat "Fără haos în legislația fiscală" și se va muta de aici, din Piața Victoriei, în mai puțin de 30 minute, la Ministerul Finanțelor, iar acolo protestatarii vor sta până la ora 13:30. Posibil ca traficul pe banda unu de pe Calea Victoriei să fie restricționat.