Radu Albot a pierdut în fața lui Novak Djokovic în primul tur la US Open – Moldoveanul și-a contabilizat încă un meci istoric în cariera sa6Foto1Video© politik.md

Radu Albot a pierdut în fața lui Novak Djokovic în primul tur la US Open – Moldoveanul și-a contabilizat încă un meci istoric în cariera sa

, 7 știri, 2 vizualizări

Cel mai bun tenismen moldovean Radu Albot a pierdut meciul cu Novak Djokovic în primul tur la US Open, scor 6-2, 6-2, 6-4, după două ore și 8 minute de joc. Pentru Albot meciul cu Djokovic a fost unul istoric și va intra în palmaresul său de jucător profesionist.

Radu Albot, cel mai valoros jucător de tenis din Republica Moldova, a pierdut în fața lui Novak Djokovic, unul dintre cei mai titrați sportivi ai tenisului mondial. Djokovic se prezintă la acest turneu cu un palmares impresionant, care include 24 de titluri de Grand Slam și 40 de trofee ATP Masters 1000, precum și un record de 428 de săptămâni petrecute în fruntea clasamentului mondial.

Duelul a început într-o manieră echilibrată, Albot și Djokovic împărțindu-și primele game-uri ale partidei. Sârbul s-a distanțat, însă, pe tabelă după ce a reușit 5 game-uri consecutive de la scorul de 2-2, adjudecându-și primul set în doar 33 de minute.