Real Madrid a câștigat Liga Campionilor după ce a învins Borussia Dortmund în finala de pe Wembley4Foto© realitatea.md

Real Madrid a câștigat Liga Campionilor după ce a învins Borussia Dortmund în finala de pe Wembley

, 5 știri, 3 vizualizări

Meciul de pe Wembley a început cu un moment de derută pentru organizatori. În secunda 18 a întâlnirii, pe teren a intrat un fan al Realului, care s-a dus la centrul terenului, încercând să facă un selfie cu Bellingham. Cum stewarzii au reacționat cu întârziere, pe gazon a mai intrat un alt fan al Realului, sub privirile consternate ale antrenorului Edin Terzic, iar acestuia i s-a mai alăturat unul.

Stewarzii au intervenit, l-au împiedicat pe un al patrulea suporter să intre pe gazon și intrușii au fost scoși de pe teren, iar meciul s-a reluat după o întrerupere de două minute. Pe teren, Borussia a fost mai periculoasă în prima parte, având ocaziile de gol, iar Realul nu arătat nimic în ofensivă. În minutul 14 Schlotterbeck a trimis o pasă lungă pentru Fullkrug, atacantul german a primit în careu, i-a pasat lui Brandt și acesta a trimis puțin pe lângă bara din stânga portarului Courtois.

În minutul 21, Hummels a trimis excelent pentru Adeyemi, jucătorul care are și origini românești l-a depășit pe Courtois, dar Dani Carvajal a rezolvat faza care devenise periculoasă pentru poarta madrilenilor. După numai două minute, Fullkrug a primit la limita ofsaidului și a trimis în bară, iar Adeyemi a mai avut o șansă de gol, dar Courtois a respins.