Recean despre banii confiscați la Aeroport: Grupul criminal Șor utilizează bătrânii drept transportatori de numerar, e cinic2Foto1Video© unimedia.info

Recean despre banii confiscați la Aeroport: Grupul criminal Șor utilizează bătrânii drept transportatori de numerar, e cinic

, 6 știri, 7 vizualizări

„Am văzut că mai multă lume nu ia în serios problema amenințărilor hibride și iată că zilele trecute am văzut cum grupul criminal Șor utilizează deja bătrânii. Asta e foarte cinic să utilizezi bătrânii în calitate de transportatori de bani în numerar. Am să solicit instituțiilor statului să fie în continuare vigilente pentru că astfel de tentative vor continua. Acești bani sunt bani murdari, din crimă organizată din amenințări asupra statului.”, a declarat Recean.

Ieri, în cadrul unui briefing, șefului Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu, a anunțat că cei care au încercat să introducă în țară acești bani erau remunerați cu sume de la 300 la 500 de dolari fiecare.

Procurorul- șef interimar al PCCOCS, Victor Furtună a menționat că autoritățile au inițiat o cauză penală iar urmărirea este în desfășurare. Deocamdată nicio persoană nu a fost reținută.