responsAbility Investments și Microinvest anunță o tranzacție de creditare de 10 mln. EUR pentru extinderea accesului la finanțare5Foto© observatorul.md

responsAbility Investments și Microinvest anunță o tranzacție de creditare de 10 mln. EUR pentru extinderea accesului la finanțare

, 5 știri, o vizualizare

Operațiunea financiară semnată la început de aprilie 2024 între responsAbility Investments AG și organizația de creditare nebancară Microinvest vine să demonstreze angajamentul liderului elvețian de impact in gestionarea activelor față de dezvoltarea economică și socială a Republicii Moldova și suportul întreprinderilor mici și mijlocii și familiilor din întreaga țară.

Pe parcursul a 21 de ani, Microinvest și-a demonstrat rolul esențial pe piața financiară din Moldova, oferind sprijin financiar pentru dezvoltarea întreprinderilor locale și afacerilor agricole, îmbunătățirea condițiilor de trai a familiilor și contribuind la creșterea economică și socială a țării.

Cu o rețea națională complexă de 16 oficii secundare în toate regiunile țării și peste 40 000 clienți, Microinvest este lider în creditarea nebancară și unica organizație financiară din Moldova care deține certificatul internațional GOLD în domeniul protecției clienților. Acesta implică un proces de creditare transparent, finanțare corectă și abordare constructivă la orice solicitare.